;o

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7330970.ab <----- ola som stuntman går inte så bra.








SOL!

UT UT UT I SOLEN NU!!!! (y) RIIIIIIIIING MIG OM NI VILL HITTA PÅ NÅTT! :) <3


GODNATT!


Hej..

...igen! :D Haha, jag känner att det har blivit många inlägg idag, vilket e konstigt för jag brukar va ute när det e fint väder, som det e idag. Men jag solade faktiskt imorse! :) Men jag e jätte trött idag så då blir jag bara tröttare om jag e ute i solen-.-, men det kommer jag att skita i nu för jag ska sooooola! :D (Y) Tummen upp på det!
Ikv så blir det nog att hitta på nått kul med Elin! (Y) Tummen upp på det oxå! <3 Men nu orkar jag inte sitta mer här iaf, vi får se vad som händer ikv, och resten av veckan:) Jag vet vad jag VILL göra på fredag, men jag får tyvärr inte :( Bajs på det! Nu blev jag JÄTTE SUR!!!! :@ SÅ NU KMR JAG ATT DRAAAAAAAAA! SES NÄR VI SES!
 
//jasmine





;)

Jag hittade nårra bilder Jessica har lagt ut på facebook! ;) hihihi










Ny header! :)

Klicka på bilderna för att dom ska bli större :)
1.

2.

Här är 2 nya headers! Vilken tycker ni att jag ska ha? :) <3
Puss och hej!


Solen skiner & det är varmt!


Tjeeeeeeeeeeeeena!

Innan när jag vaknade, vid kvart över 8, så kollade jag ut genom fönstret och då blev jag GLAD :D Det va ju sol ute! (Y) Nu har jag precis ätit så ska snart ut och lägga mig i solen och koppla av med lite bra musik intill örat :)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer :s Men nått blir det ju! Min ondskefulla plan fortsätter! Mohahahahahahaha! (Y) 

P.S nr 1: Förra tisdagen fick jag hem min signerade singel UNSTOPPABLE!!!!! (Y) Tummen upp på det! Tack så mkt för att du valde mig som en av vinnarna Ola :)

P.S nr 2: Jag måste bara säga att jag rent ut av ÄLSKAR Olas 3 nya låtar!

- Still remember

- All over the world

- & sist men inte minst OVERDRIVE! :)


Jag tkr att alla är jättebra! :) Dom har verkligen fastnat på hjärnan! :)
Men nu ska jag ut i solen i stället för att sitta och steka här! haha(a)
Så vi ses! P U S S P Å E R U T E I S O M M A R V Ä D R E T ! ! ! :)



Heej & Förlåt!

Cutie! <3

Heej! Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag men jag har inte orkat sätta mig vid datan-.- lat som man är (Y)haha. Aa men iaf så har jag inte gjort alls mkt på lovet :s Haft både kul och as tråkigt eftersom lilla elin jobbar! :o :/ Aa men vi har träffats ganska mkt ändå. I onsdags kväll åt jag och elin på ölmehus och då va allt så bra, trodde jag, kvällen började bra (Y) och slutade SKIT! Jävla omogna typer finns det asså! Whatever! Tur att man har sina vänner, men man märker visaa grejer ibland, riktiga vänner bryr sig alltid om än, även om man är glad eller ledsen, och falska vänner dom bryr sig bara när man e ledsen eller om det har hänt nått..Alltså jag tkr att det e såå fult o göra så! Men ni som e mina äkta vänner, jag tror att ni veta vilka ni är :D (Y) Igår va jag och Kajsa hemma hos Elin en stund på kvällen och där åt vi lite och sen så tog vi lite kort och jag flummade som F-A-N!!! haha aa, sen körde jag in i nån jävla grej så däcket e helt cp:et nu:S och på vägen hem tappade jag trampan :s ;o. Idag har jag varit duktig:) Jag har: Hängt upp en maskin tvätt, gjort tvätten, dammsugit, och diskat! (Y) Och allt det har jag gjort för en enda sak och jag tror att ELIN SVENSSON VET VAD JAG MENAR! -.- men nu måste jag dra, ska äta!  SE YA! :) <3


Juni 10, 2010

Heej! :D Här kommer en bild jag gjort! :D <3
PUSS!


Min unstoppable remix! :D



Jag remixade Olas låt unstoppable och va med och tävlade i en tävling.  Och jag vann! :D Shit vad glad jag blev! Så snart hoppas jag att det ligger en signerad singel i min postlåda! Detta gjorde verkligen min dag! : D : )

S O M M A R L O V ! ! ! : D

Hejsan!
Nu är det äntligen sommarlov i nästan 3 månader framåt! :D Ska bli så himla skönt med lite lov! Kan behövas om man säger så. Det va väldigt känslosamt idag. Kan man ju förstå för niorna slutar ju, däribland min kusin. :( Inte så himla kul! Kommer sakna dig sonny! :) <3 Hoppas att det kommer gå bra för alla på gymnasiumet oxå :)
Jaha, vad mer har jag att säga? Jo jag kan berätta lite om helgen. I fredags kom jag hem och solade sen åkte jag, mamma och Jessica till gislaved och köpte skolavslutingsklänning till mig :) Sen åkte vi vidare till tranemo och fyndlagret. Hittade lite till Jessica som hon ska få när hon tar studenten. Sen åkte vi hem och grillade. Gott!! :D
Sen så åkte jag bort till min kära bror Jimmy. Och sen hem för att sova. Sen i lördags så åkte jag och mamma till smålänningen och sen hem och började färga mitt hår blondt :) Det blev oranget :S Sen på kvällen åkte jag hem till elli-pelli och sov där! Och sen så på söndagen så åkte vi nån vattenkana på ellis trägård :D Himla kul va det! Sen åkte jag till smålänningen med mamma och jessica och köpte 3 packet hårfärg. Och dom gick åt! Alla 3 på en gång! Ja men nu är det iaf blondt. Igår så hade vi Rönneljungsdag och det va skojj fast vädret hade ju kunnat va lite bättre med tanke på att det va regn. Men jaja! Och sen efter det när vi slutade vid halv 1 så åkte jag och kajsa hem till henne och hade skräckfilms marathon:D (Y) Och sen åkte vi bort till jimmy och sandra för jag skulle hämta ett par skor jag skulle låna tills skolavslutingen. Och sen fick jag skynda mig hem för elin skulle sova hos mig! :) Idag ringde klockan vid kvart i 6 och då låg vi och halv sov till 5 i och sen stack vi ner och sminkade oss. Och sen upp igen och så började jag locka elins hår. Och det blev super fint! (Y) Sen så plattade jag håret och sen på med kläder och smycken och sen var det bara att åka till skolan:) Jag kände mig så fin i klackskorna jag hade! :D Aa vår grupp vann på rönneljungsdagen fixk vi reda på idag oxå. Sen fick vi klassikern pris och i kyrkan fick jag 100kr för jag har inte använt droger eller sprit. :) <3 TOPPEN BRA!Ikv blir det att sova i tält med lite roliga personer :D (Y) Men nu ska jag käka pizza så hej sålänge!
Puss&Kram


B L O N D ! ! !

Heej heej! sitter här och håller på att bli blond! :O hoppas verkligen att det blir bra! ;)
Önska mig lycka till:) <3
PUSS!


L I S E B E R G ! ! !


Hej igen, jag kände att liseberg behövde ett eget inlägg! :D Så himla kul ska det bli. Jag har ju inte vart där på nått år nu så det ska bli skojj! :D
Puss&Kram


















(1/6-10)Ny header!


Hejhej skulle bara säga att jag har ny header! :D Himla roligt! Nu ska jag äta och sen dra till skolan. Så se ya!
Puss&Kram

RSS 2.0