You found me!


Sötaste bilden :)

Idag blir det att plugga lite, känns inte så lockande precis men det måste göras. Ska snart gå och klä på mig så man kommer igång. Sen blir det lite frukost oxå, känner att jag börjar bli hungrig. Efter jag är klar med alla läxor o så vet jag inte vad dagen/kvällen har att erbjuda men det märker vi! Jag kommer nog slänga in en dagens sen oxå :) Det är alltid kul! Det va en som hade lagt ut en låt på sin blogg igår och det va första gången jag hörde den och nu ÄLSKAR jag den :) Just därför tycker jag det är kul om man lägger ut bilder och låtar. Men nu ska jag inte sitta här och dra mig mer utan jag ska gå och fixa mig. Ha en trevlig dag!

/Jasmine

Med den här bilden..


..säger jag godnatt! :)


Jag kände att jag va tvungen..


..att ladda upp denna vackra bild! graaaaaaaooooowwww! <3

Ångra inte nått som en gång fått dig o le!



Hej! Idag har jag varit hos sötaste Elli. Vi åkte ner till sjön & tog en massa kort, bland annat den ovan. Himla kul hade vi, och jag tror inte att jag ska skriva mer här. Hahah! Men sen vid ungefär 6 kom pappa & hämtade mig och när vi kom hem så va maten klar så då åt vi tacopaj & kyckling, haha lite konstig blandning men gott va det! :)
Nu ska jag snart kolla på film, bröllopsfotografen. Nån som vet om den är bra?! Jag såg att den skulle gå på 4an ikväll klockan 9 så jag tänkte se den iallafall :) Men är den inget o ha så kanske det inte är nån mening? Isåfall ska jag kolla på du, jag & dupree, den är så bra! Men jaja, nu ska jag gå. Det blir nog ingen mer bloggning idag tror jag inte, men kanske :) Puss & Kram

/Jasmine

Don´t let me fall!

Och äntligen var det fredag! Så himla skönt att ha första skolveckan avklarad! En väldigt lyckad vecka måste jag säga. Det va kul att träffa alla igen. Vi har redan fått några läxor -.- Usch vad tråkigt! So, tyska & hemkunskap!
Jag kan berätta lite om min vecka eftersom jag inte har varit så aktiv här.
(jag orkar inte sätta mig vid datan när jag har vart i skolan) Igår t.e.x va jag på a-lags match! En mycket lyckad match mellan reftele & gislaved. Reftele vann med 7-1 :) Så det blev en jävla massa ljubel efter :) Dom gjorde fan ett mål i sista sekunden oxå ;o Kanon kul! (y' Haha! Men nu sitter jag här, efter att precis ha stigit ur ett varmt och skönt badkar, måste säg att det va himla skönt att bada idag. Vid 21.00 ska jag kolla på det super spännande programmet Smallwille!  Jag har kollat på det programmet så länge jag kan minnas, och det är fortfarande lika bra. Och nu är det dessutom nya avsnitt och dom är kanon. Aaa iaf, idag på musiken sjöng vi en låt jag inte har hört på jätte länge men som är väldigt vacker, så jag slänger in den här under tillsammans med en super fin bild på miiiig & sööötisen :)




Fin fin bild :)

Dagens låt!



Har lyssnat på den här en massa idag, älskar den! & jag eftersom det heter "dagens" låt så får det bli denna! :)

Movie time!


Blir att se denna filmen nu! :)

Hej! Nu är jag hemma från mormor & från skolan. Jag hade tänkt städa & fixa lite men jag är inte riktigt på humör för det, så det får bli att se en film istället! Det är ändå så tråkigt väder ute, regn regn & åter regn! Men hösten är ändå mysig tycker jag, fast det behöver ju inte regna hela tiden eller?! Och en sak till, MY BACK IS KILLING ME! Jag har verkligen skit ont i ryggen ;s Men ska försöka att "vila" lite nu så kanske det blir en aning bättre. Det hoppas vi på! :) & glöm inte att slänga iväg en kommentar om ni ändå är här! Puss :*

Kram / Jasmine - I try to stop the feelings from coming..


I know I´m playing with fire but I don´t mind.


Så jävla snygg är han! ;o Helt galet! haha <3

Nu kommer snart pappa för att hämta mig & köra mig till skolan. Det regnar ju ute, ;s Usch jag hatar verkligen regn. -.- men jag antar att det hör till hösten?! nu hinner jag inte blogga mer jag måste borsta tänderna innan pappa kommer. Hoppas ni får en fin dag! :)

Kram / Jasmine  - Du är otroligt underbar


sitter hemma hos världens bästa elin dårå

heeeeej, hemma hos elin nu så bloggar mer sen :) kysssssssssssssss! ;*


Live-löpet!

 

Helt galet sjukt! Härligt, roligt, underbart! Han är grym, unstoppable ;o Va det bara jag som fick gåshud?! Shiiiet vad fint det va! Magiskt. En person man får gåshud av bara av att höra honom sjunga är sjukt bra! Kan inte sluta tänka på hur sjukt bra han verkligen är. Och livespelning på internet tycker jag va coolt!  Inte samma feeling som i verkligheten men det va sjukt mycket energi från OF ! Galet! Mycket kärlek till Ola :) <3
Kram

I listen to only me, myself and I . . .


Hej det va ett tag sen nu! Onsdags om jag minns rätt?  I allafall så hade jag det bra när jag va hos Maja, blev inte att sova hos linnea men det får bli en annan dag istället! I lördags fyllde syrran 19 år. GRATTIS PÅ DIG! <3 Sen körde skolan igång idag igen, det va faktiskt ganska kul! Att träffa alla kompisar som man inte har träffat knappt nått i sommar va trevligt ju! Och det va en ganska soft start på dagen, lite genomgång, fick skåpsnyckeln & böcker, sen hade vi rast ganska mycket, sen 9.30 skulle vi samlas ute vid eken, då spelade astrid nationalsången & rektorn höll tal & sen fick vi glass. Mums! Sen hade vi vanliga lektioner, men jag tyckte att dom gick förvånadsvärt snabbt! Sen fick vi sluta en kvart tidigare & då gick jag & Elli hem till Elin & åt glass. . . igen, haha det va gooottt! Sen gick jag & Elli till dagiset & så möte vi Linnea & Lovisa där, sen hämtade jag & Elli våra grejer i skåpet & sen gick Jag, Linnea,Lovisa & Ellinor hem till mig. Vid affären träffade vi Ahlbin, så började vi snacka lite och sen följde han oss hem, jag fick skjus på hans cykel (a) Sen stack han & då gick vi 4 in och åt kladdkaka. Det va himla gott, och under tiden vi åt, ringde Ahlbin oss, och frågade om vi hade lust att göra nånting, så vi stack bort till honom. Så va vi där en stund men sen kom hans pappa så vi stack vidare & Ahlbin hängde på. Så vi cyklade runt lite, gick in på affären sen stack vi upp till Rönneljung oxå, Kanon kul har jag haft idag! Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen och soooova! Känns väldigt lockande efter att man har stigit upp vid 6 idag.

Godnatt! / Jasmine

I´m moving on!

Nu packar jag väskan och är borta 1-2 nätter, iallafall 1 natt :) Ska sova hos maja idag & imon blir det Linnea ifall att hon vill det :) (hon får ringa mig ikväll isf) hihi, men som sagt ska packa väskan nu för sen måste vi åka! :)
Ha en fortsatt bra kväll, bloggar kanske mer ikväll :)




LOVE IT!

Ullared för hela slanten!

Idag drar jag, mamma & Maja ner till Ullared och shoppar loss. Haha, ja man vet aldrig kanske att man hittar nått. Jag tycker faktiskt om den affären, dom har typ allt ju. Men det skulle kunna va lite mindre folk för dom blir man bara förbannad på, om dom står och snackar mitt i en gång eller är as slöa. Haha, men jaja, det kommer nog gå bra. Ska ta en dusch nu och sen fixa i ordning mig för Maja kommer snart! :)
Har saknat den tjejen mycket!  Kram

/Jasmine



Tävling!!! :)



Jag är med óch tävlar om den perfekta bloggdatorn. Den verkar vara smidig & dessutom är den rosa.
Tävlingen hittar ni här----> http://lazybitch.blogg.se

Svar från den bästa!

Författare
Skrivet den 2010-08-16 16:48:09  
OlalaBliMin
Hej Ola!
Du var helt galet underbar i Göteborg igår! Sånn jävla feeling man får när du kommer upp scenen & du ska veta att jag var sjukt hes efteråt! ^^ Hoppas du blev glad för chokladen och att du hinner läsa brevet. :) & Tack för kramen! Blev himla glad när du kramade mig. Man gillar dig bara mer och mer för varje gång man träffar dig! Du har en härlig personlighet och det är inte alla som har. Du gjorde min dag igår helt enkelt! :) Tack sååå mycket för igår, kommer aldrig glömma det! Kram Jasmine

Svar:
Hahah man ska vara hes!!! Det är det som är grejen! :)

Kram Ola


Haha, måste säga att det är sjukt kul när han svarar :D Han e för rolig asså ;)

Ny design!


Nu har jag suttit och fixat lite med bloggen och jag har äntligen en ny design :)
Tog ett tag innan allt kom på plats men nu tror jag att allt är fixat & klart.
Vad tycks?


Rix Fm Festivalen 2010 Göteborg!


Broken door på lilla scenen


Rebound


Love Generation


Apollo Drive


Erik Hassle


Anders Fernette


Erik Grönwall


Erik Grönwall när han tar av sig jackan ^^


Broken door


Min arm, broken doors autografer ^^


Darin


Darin, looking at me ^^


Helikopter


E.M.D


Söt bild på Danny


Danny & Mattias


Mattias backstage


Och jag har sparat det bästa till sist, som man säger. OLA!


OLA (inte lätt att få bra bilder med en dålig kamera)


OLA! signering med ola på lilla scenen :)


OLA! signering med ola på lilla scenen! :)


OLA! signering med ola på lilla scenen! :) (så söte så)

Så den bilden fick avsluta det hela! Jag har mer bilder med jag orkar inte lägga upp dom här. PUSS!

Hemma från Göteborg!

Hejsan! Götborg var underbart, Ola var underbar! Han är verkligen den skönaste person jag nånsin träffat. Man blir alltid så himla glad av att träffa honom. Jag gav honom en choklad & även ett brev & då kramade han mig, himla mysigt! Efter signeringen med Ola så stack jag och Heidi bort till stora scenen & det va smock fullt med folk! Men jag & Heidi lyckades klämma oss i genom så vi stod på andra raden. När Ola kom ut på scenen blev man otroligt glad, han har ju sånn energi! Härligt va det, blev även en otroligt fin allsång! Haha. Erik Hassle är grymt cool, han är en aning galen & han sjunger riktigt bra! Han gör även väldigt bra låtar,enligt mig iallafall.
Och Erik Grönwall är sjukt mycket mer galen än nån jag nånsin har sett live. Asså shit!
Han stod inte still en sekund.Han va grym! En annan jag tyckte va bra var Anders Fernette, men jag tycker att det är synd att han har rakat bort sitt fina hår :( Men det växer ju ut igen eller hur?! Darin va också bra, hans nya låt loverkiller tycker jag starkt om! Åh just det, glömde säga att jag och Heidi fick autografer av Broken door oxå! Mycket fina armar fick vi! Haha. Vad mer kan jag säga en att dagen/kvällen va underbar & helt klart lyckad! En sak till, man kan inte, inte gilla Ola. (det lät konstigt) men jaja, han är grym på det han gör & han har en otroligt bra scen närvaro! Hade han inte ställt sig i idol kön 2005 hade jag inte stått i Göteborg igår & skrikit mig hes. Så jag kan säga att jag är sjukt glad att han gjorde det! :) Kram

/Jasmine

(P.S Bilder kommer i nästa inlägg!)

Godnatt!


Stressfull day!


Hejhej! Sitter här, kom hem från Elin för lite över en timme sen. Har verkligen inte hunnit blogga idag, förren nu då. Idag har min dag tillbringats med underbara människor hela dan. Elli kom en sväng innan, och henne har jag inte träffat på nårra veckor nu så det va trevligt, med mycket skratt! Och sen så träffade vi Jesper & Karl också och det blev en trevlig liten pratstund med dom blev det, sen stack jag och Elli hem till mig och så åt vi lite och sen stack vi och träffade Elin & sen skulle Elli hem så följde vi henne en liten bit och sen så åkte jag och Elin hem till henne och så skulle vi fixa en grej med hennes blogg men det gick inte så bra och sen va jag tvungen att sticka hem för jag ska upp vid halv 8-8 imon, ska ju till göteborg och träffa den härligaste,underbaraste & snällaste personen! Nämnligen OLA SVENSSON <3 Längtar! :D Ska ge honom en rolig liten grej oxå så det ska bli himla roligt oxå! :D Hoppas på att jag träffar Deniese där oxå, om hon ska dit :) Iallafall så känner jag på mig att det kommer bli en toppen dag & det KOMMER bli riktigt härlig feeling när Ola kommer ut på scenen! ALLSÅNG I GÖTEBORG! :D hahah! Men nu ska jag ta och gå ner med datan och försöka sova. Kommer nog inte gå så bra, jag har så mycket att tänka på inför imon ju! Nu kommer jag inte blogga imon. Ska försöka blogga på måndag och slänga in lite bilder från rix oxå.
Kram

/Jasmine

Love the way you lie!



Får se vad som händer ikväll, ska kanske ut med Karl, Jesper & Elin men får se om det blir så.
Skulle va trevligt ju. Haha! Ska snart till affären och köpa en Marabou choklad & bli lite fetare! ^^ haha.
Jaha, idag har dagen varit ganska lugn, har haft ont i magen(har det än) så har inte orkat göra så mkt.
Men jag va med mamma och handlade innan iallafall. Sen skulle jag fixa med bloggen men det blev inget med det, hade inte riktigt lust! Det får bli en annan dag istället. Men nu måste jag gå, skriver kanske mer sen. Annars får ni ha det så bra! :) Kram

/ Jasmine

Fredagen den 13:e

Idag är det ju fredagen den 13:e, kom på det innan när jag lyssnade på radion så sa dom det där.
Själv tycker jag inte att det är så himla läskigt eller vad man ska säga, för jag brukar inte få otur såna datum.
(nu kommer jag säkert få det bara för det)


Vad tycker ni om Fredagen den 13:e?

Norlie & Kkv


(Kärlek till låten!)

Jag har suttit och lyssnat på den här låten hela dan nu och jag älskar den! Kkv som heter Kim är sjukt snygg.
(han till vänster) :) hihi! <3

Dagens låt!



Jag lyssnade på Rix MorronZoo i morse när Ola va med. Och då hörde jag en låt han är med och sjunger i till Camp rock 2, det va tydligen världspremiär på den idag! :) Fire heter den. Det va en cool video till & en himla bra låt enligt mig!

Vad tycker ni om låten? :)

Hemma från Halmstad..

 
Bild från när jag & elin va i halmstad! (:

Nu är jag iaf hemma från Halmstad! Så jag tänkte blogga lite innan vi ska äta vilket är nu, så blir bara ett snabbt inlägg. Aa jag hittade en klänning som va beige(eller hur det stavas) och så va det typ spets oxå, blev iaf nöjd.
Men ska äta nu, bloggar mer sen :) PUSS!

/ Jasmine

Rosa baseball jacka sökes!

Asså jag blir så jävla arg! Jag har suttit framför datan i flera timmar och försökt hitta en baseball jacka i rosa, men den finns inte kvar nånstanns! :@ är as arg! Ville ha den ju :( Men skulle det va så att nån hittar den nånstanns så säg gärna till mig tack :)


2½ men

Tänkte bara slänga in ett inlägg innan det blir att krypa till kojs. Ska ju till Halmstad imon och shoppa så får hoppas på att jag hittar nått jag tycker om. Sitter här och kollar på 2½ men. Tycker att det är ganska roligt faktiskt.Har gjort en bild också som jag tänkte slänga in, inget märkvärdigt alls men det kan va kul ändå. :)
Men som sagt nu blir det snart sängen för mig, klockan är ju trotsallt halv 1 snart. Godnatt! :)


Tävling!

Jag är med i en tävling om att bli dagens blogg. --->deniesé
Håll tummarna för mig :)


Gamla bilder på allt och ingenting.
















I took one step forwards and two steps back..


You make me feelgood, every day, now and forever! <3

I hope that deep down you still remember...



Hejhej! Har nyss sprungit 2 varv på elljusspåret med mamma :) Jobbigt när man springer men skönt när man är klar. Skulle kanske vart med Elin, men blev inte så :( hade sett fram imot det nu ett tag eftersom jag inte har gjort ett skit idag och då tänkte jag att det kunde va kul, men aja -.- Har ingen lust att skriva mer...



You keep letting me down,But I'm not giving you up




Sommarkrysset strax!


Hejsan svejsan! Snart blir det att sätta sig framför tv:n och kolla på sommarkrysset, ola ikväll ju :D Saknar honom sjukt mycket nu! Men om ungefär en vecka kommer jag träffa honom och ja det är jag glad för :D
Men nu hinner jag inte skriva mer så ni får ha det så bra :) PUSS!

-J

Jönköping here i come!


Om en stund drar jag, mamma, pappa & jeff till jönköping över dan. Vi ska till nått exeriment hus (upptech heter det) Och sen tänkte vi äta pizza ute nånstanns :) Låter som en mysig dag med familjen tycker jag.

Vad ska ni göra idag?


Ny header & jag är ganska nöjd..

 

Kände att jag behövde en ny header, jag va inte alls nöjd med den förra som jag bara fixade lite snabbt. Denna tog ett tag innan jag visste hur jag skulle göra. ;) Men nu är den klar och jag är faktiskt ganska nöjd. :)


Bilder från rix i Halmstad!


Elin & Kajsa :) <3


Broken door, live på lilla scenen! :)


Rix fm festival bilen:D haha fick ingen bra bild :p


Självklart va vi på E.M.D s soundcheck :)


Erik kollar in i kameran :) <3


Det va en jävla massa folk!


Ramsells :)


Rebound (ljus bild :/)


Maria Lindberg & Christian Hedlund


Linda & Velvet, fast tvärtom( hade bara en bild på dom)


Love Generation


Apollo Drive :) <33


Apollo Drive..igen (omöjligt att bara välja en bild)


Apollo drive..igen..


Broken door, kollade han på oss? ;) hihi


Anna bergendahl, väldigt ljus bild :/


Donkeyboy, måste säga att dom va himla coola ;) haha


Martin stenmark, gillar hans nya låt: everybody's changing


E.M.D :) <3


Danny <33


E.M.D backstage ;) <3


Mattias kollar in i kameran där ja ;) <3 haha

får bli mer bilder en annan dag, internet cpar så :/
-J

RixFm Festivalen Halmstad

Ja, rix i Halmstad va det ju i söndags. Jag hade jätte roligt med härliga & roliga personer. Jag,Elin & Kajsa tog ju tåget ner, och när vi va framme så stack vi direkt till lilla scenen :) Vid 2 skulle ju broken door spela live och vi tyckte det skulle bli kul att se om dom. I förra inlägget sa jag ju att jag va med i en tävling. Där skulle 8 st va med och tävla och då ställde Tommy & nån tjej frågor och den som svarade rätt först fick komma upp på lilla scenen. Och då frågade tjejen: Vad heter han här?, och pekade på Tommy, och jag bara: Tommy! Dom bara: de är rätt, kom upp på scenen! Så gick jag upp & så förklarade dom att man skulle stappla så många snusburkar på varann som möjligt, och välte det så va man ute, jag stapplade 18st. OCH VANN! :D
(måste bara säga att jag tycker det är lite kul, för jag hade inte ens tänkt va med i tävlingen och så vinner jag!)
Och gissa vad jag vannn?! 18 ST ENERGI DRYCKER! hahaha, dom fick vi gå runt och bära på hela dan, man va rätt slut sen. Haha aa, och sen så vann jag en rix fm festival t-shirt! :D man skulle svara på vilken låt det var som spelades och jag va den som svarade först! :D (y) Himla flyt hade jag. Sen så snackade vi lite med Tommy, och så va vi med i sms-tävlingen om att vinna backstage pass, men det gick inget vidare. Kanske nästa gång? :)
Aa sen så gick vi till lilla scenen. Och kollade på alla artister då, dom va super bra. Måste säga att för varje gång jag ser E.M.D live gillar jag dom bara mer och mer. Så himla söta & snälla är dom. När dom sover iaf, hahaha!
När allt va slut så blev det att springa back så man kunde se in backstage :D Hahahahahahah! Fan vad kul det va! Kajsa bara: Är inte det Laila? jag bara:jo det är det ju! haha, så henne träffade vi oxå :D Sen så stod vi och tog kort på dom backstage, typ E.M.D :$ och så va det en massa som försökte få Dannys uppmärksamhet, dom bara Danny du är såå snygg, och en massa sånt, och jag bara: DANNY! SEXY! och så kollade han;) haha, och jag fick ett himla snyggt kort på honom :) Sen så stack Maja hem, och då stack jag,Kajsa & Elin och åt, och jag köpte ett par solglassögon :) Nu har jag äntligen ett par jag är nöjd med! Härligt. Sen sov jag och Kajsa hos hennes pappa i Halmstad och dan efter shoppade vi lite smått. Jag hittade iaf ett par nya skor. Blev nöjd med dom oxå. :)
Det va det hela ! :) O.B.S! Bilder kommer i nästa inlägg!

-J


Fortfarande hemma hos linnea :)


Bjuder på en snyggis bild på mig och linnea<3

Hej igen, sitter hemma hos linnea och tänker lite ;) Vi ska snart sova nu, linnea är ju en liten klenis. Hon orkar inte va uppe så länge ;) hahah. Och i söndags va det ju rix fm festivalen i Halmstad. Måste säga att jag hade himla roligt :) Jag va med i en tävling på lilla scenen, där skulle man stappla snusburkar ;) haha, men jag berättar mer en annan dag, orkar inte riktigt just nu ;) Godnatt på er! <3

Hos Linnea

Hej hej är hos linnea just nu, ska snart dra ut en sväng :) jag kan blogga mer ikväll fÖr jag är inne på LINNEAS ipod JUSt nU OCH DEN E CP -.-SES

RIX FM FESTIVALEN HERE WE COME!!

Om ungefär en halvtimme sitter jag, elin & kajsa på tåget ner till Halmstad. Rix fm festivalen idag ju! :D
Snart bär det av, så blir ingen mer bloggning idag, vad jag vet, blir nog inte imon heller för jag är fortfarande i Halmstad då, blir ju att shoppa med Kajsa ju ! :D Nu ska jag packa det sista & sen drar vi ! Ses om  nårra dar :)


Hoppas ni har det kul idag, det kommer iallafall jag ha!


RSS 2.0