löööööööööööve' you !

tjenis penis! :) nu: duscha, städa -.-   sen: ;) hihi ! <3

puuuuuuuuussssssss! //jasminehansson

Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå,

Sometimes when I think of his name
When it's only a game
And I need you
Listen to the words that you say
It's getting harder to stay
When I need you

Snart kommer lovsta ;) och linnea hit, så sover dom här :) Himla myyysigt! Men nu ska jag plocka i ordning lite i mitt hus ;) och sen fixa mig lite, går ju för tusan fortfarande i pyjamasen. Puuussss!

/jjasminee


Rewind back to summer time :)


Julen är här..snart iaf !

heej! Alla julklappar fixade nu :) Köpte klart till lovisa och linnea idag oxå :) Så nu ska jag slå in dom och sen ska vi klä granen. Myyysigt ! Åh jag längtar så tills imorgon, då jag får min gitarr! :D hihi, detta blev ett kort inlägg men ska försöka blogga mer senare eller imon :) Efter jul lovar jag att börja blogga och fixa mer roliga saker på bloggen :) då får jag ju min dator så, :) Men nu måste jag gå! :s heeej då!

God jul allihopa ! :) <3

All I want for Christmas is you!

Snabb inlägg så ni vet att jag lever :) har verkligen haft fullt upp, därför ingen bloggning ! Ska berätta mer om allt som hänt under tiden jag inte har bloggat, men det hinner jag inte nu tyvärr, ;s
ses! pussssssss! :*


Jag saknar dig, kom hem nuuuuu!

My heart stops when you look at me, ♥

heej! ett tag sen jag skrev nu, har bara inte kännt för det. Veckan har varit hyffsat bra, eftersom att du inte va där, och då fick jag tid att tänka lite. Vilket jag behövde. Har lugnat mig lite.. liiiiite bara ;) Sen så är det ju så att jag saknar mig bästiiiis Elin oxå :( ♥ en mega massa mycket ! ♥ Men snaart kommer hon hem igen (y) får hoppas att tiden går foort ! Lucia övningen i skolan igår va skiiit rolig! Vår musiklärare satte på en massa låtar så att alla började dansa och sjunga ! Skit roligt va det ! Haha, aa :) Nu håller jag precis på att ladda ner Wrong turn 3. Blir att kolla på den ikväll. Skräck, en filt och chips, kan det bli bättre ?! :) nehe nu har jag inte mycket mer att säga. Men jag antar att jag bloggar när jag har nått kul att säga :) pöööösss!

Slänger in en låt som alltid får mig att.. må bra :)

So True!

"Never give up something you can't go a day without thinking about"

RSS 2.0